Меню
НАЧАЛО
ЗА НАС
НОВИ ЗАГЛАВИЯ
КАТАЛОГ 2023/24
НОВИНИ
ПРОМОЦИИ
Е-ИЗДАНИЯ
АВТОРИ
ПРЕПОРЪКИ
ЛИТЕРАТУРА
ОБРАЗОВАНИЕ
УСЛУГИ
ТЪРСЕНЕ
ВРЪЗКИ
ДОСТАВКИ
ДИСТРИБУТОРИ
КОНТАКТИ
ПЕЧАТНИ УСЛУГИ Печат
  ПЕЧАТНИ УСЛУГИ

                                      ПЕЧАТНИ УСЛУГИ

ИЗДАТЕЛСТВО МАРТИЛЕН издава всякакъв вид учебна литература и книги.
Ние предлагаме висококачествено отпечатване, дизайн и редакционно оформление на всякакъв вид литература, в желаното от клиента количество,  цвят и хартия.

Ако желаете да издадете Книга, Специализиран Каталог или Брошура, Моля свържете се с Нас по телефона или изпратете Вашето конкретно запитване на нашия Email адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите , след което в най-кратък срок ще ви отговорим на запитването за оферта.

Отпечатване на всякакъв вид рекламни материали и брошури. Брошурите могат да бъдат формати А3, А4, А5, както и различни други формати, едностранни или двустранни. Могат да бъдат нестандартно изрязани, с разнообразни по вид корици, твърди или меки и хартия, луксозен гланц или мат.

Отпечатване на всички
необходими материали за организиране на тематични конференции и семинари в желания от Вас цвят, размер и количество, включително:

• Книги
Учебници
Брошури
Каталози
Бланки 
Флаери 
Плакати    
Календари  
Други Реклами материали

За допълнителна информация относно цени на печатните услуги и срокове за изработка им, моля свържете се с нас по телефона. 

Преди изпълнение на поръчката, ще се свържем с Вас за потвърждение!
 ПЕЧАТНИ УСЛУГИ

 

 ПЕЧАТНИ УСЛУГИ


 
 

Вход

 

 
Get Free Template for All Website
Copyright 2010, Издателство Мартилен